Få ordning på din stela kropp

Du vaknar på morgonen. Redan när du sätter dig upp i sängen känner du att armar och rygg protesterar. När du reser dig värker dina knän och med möda kommer du dig upp till en någorlunda stående position. Fem minuter senare efter lite rörelse och stretch börjar du känna dig… Tja, du lever i alla fall.

Antingen tränade du hårt igår och kroppen reagerar med träningsvärk och stelhet. Eller så borde du ha gjort det! Stelhet/värk efter träning är sunt medan den andra stelheten – som ofta kommer i samband med alldeles för lite kroppsanvändning och gärna upp i åren – elakt talar om för dig att du börjar fallera.

DET ÄR ALDRIG FÖRSENT

Börja träna redan idag för att motverka den icke sunda stelheten. Det är aldrig försent. Vetenskapliga studier har visat att fysisk träning ger positiva resultat oavsett ålder så länge du kan röra dig själv. Boxning är en livfull och rolig sport där du får ta ut dig till det yttersta så att både kroppen och själen får sitt. Och det gör inget om du är en glad amatör då klubbarna runtom har något för alla, plus att du inte behöver lägga en förmögenhet på utrustning. Ta och beställ via nätet det du behöver för ditt nya liv så är du snart igång.

Kategorier